Rólunk

Változatos szakmai háttér. Sokszínű érdeklődési kör. Lelkes és elszánt csapat.

Csapattagok

Maczinkó Ákos
Maczinkó Ákos

Partner

Számomra a design köti össze az üzleti célokat az ügyfélelvárásokkal. Küldetésem, hogy ügyfélközpontú gondolkozásra serkentsem az üzleti élet szereplőit.

Lichter Tamás
Lichter Tamás

Ügyvezető

Célom, hogy az ügyfeleknek olyan digitális felületeket és folyamatokat tervezzünk a csapattal, hogy a következő projekten is velünk akarjanak dolgozni.

Bartha Gizella
Bartha Gizella

Senior UX kutató

Egy termék attól jó, hogy valóban figyelembe veszi a felhasználók igényeit. Én abban segítek, hogy ezeket az igényeket becsatornázzuk a fejlesztési folyamatba.

Vargyasi Alex
Vargyasi Alex

QA szakértő

Rajongok a korunkat megelőző technológiai újdonságokért és én is törekszem az új, nem szokványos megközelítésekre.

Makkai Bianka
Makkai Bianka

Business Analyst

Sokszor hajlamosak vagyunk elveszni a részletekben. Az én erősségem, hogy néhány lépéssel távolabbról világítok rá a problémára.

Horváth László
Horváth László

UX kutató

A jó digitális termékek az életünket könnyebbé és egyszerűbbé teszik. Azért dolgozom, hogy minél több ilyen megoldás legyen a piacon.

Nagy Bálint
Nagy Bálint

QA szakértő

Szeretem a termékeket a legnagyobb részletességig megismerni, hogy hibamentes szolgáltatások kerülhessenek a felhasználók kezébe.

Muszka Ágnes
Muszka Ágnes

Business Analyst

Kutatóként és elemzőként egy projekt során érdekel minden érintett véleménye. Az embertől, aki használni fogja a terméket az emberig, aki megtervezi azt.

Ügyfélközpontú felületek és szolgáltatások kialakításában segítünk

Írj nekünk